در حال بارگذاری ...
یکشنبه 23 دی 1403
nus.ac.ir

نشست مجازی خانواده علوی، تربیت فاطمی با مشارکت آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه، حوزه علمیه الزهرا(س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه ، راضیه پور حیدر مدیر حوزه علمیه الزهرا (س) و کارشناس مذهبی، در آستانه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) وحضرت فاطمه (س) درنشست مجازی  با موضوع  خانواده علوی وتربیت فاطمی  بیان کرد:در مکتب اسلام و اهل‌بیت (ع) اصلی‌ترین مسأله تربیت، مهم‌ترین کانون تربیت خانواده است. خانواده امیرالمومنین (ع) نمونه برتر یک خانواده آسمانی است وبرترین تربیت متعلق به حضرت زهرا (س) ایشان بی‌تردید مربی و معلم بشریت هستند.

حضرت زهرا (س)در خانه‌ای کوچک و با کمترین امکانات، بیشترین بهره‌برداری در خانواده را به‌نمایش گذاشتند و این یعنی تربیت صحیح به امکانات نیست، بلکه تربیت نیازمند روش صحیح است.مربی اصلی ما خداوند است والدین باغبانی هستند که باید علف هرز را از جلوی پای فرزندان بردارند و محیط زندگی و تربیتی او را آماده کنند تا کم‌کم رشد کنند و داشتن فرزندان صالح را از خداوند متعال درخواست کنیم فطرت کودک پاک است پس آلوده‌اش نکنیم اگر پدر و مادر فطرت خدادادی را که در نهاد فرزندانشان آفریده شده از بین نبرند قطعاً در تربیت اولاد موفق خواهند بود.

چند عامل در تربیت فرزند خیلی مهم است  توجه به کسب درآمد حلال و خوراک پاکیزه یکی از موارد ضروری در مسائل تربیتی است که روح فرزندان در اثر لقمه حرام باعث می‌شود که این ذات آلوده شود .
 رعایت پوشش صحیح و برخورد مؤدبانه پدر و مادر با هم  و روابطی که دارند  برتربیت فرزند تاثیر گذار است مراقبت از هم‌بازی ها و  دوستان فرزند خود یکی از وظایف والدین است و همچنین  از آفت‌های بزرگ تربیت  کم فرزندی یا  فاصله  سنی زیاد بین فرزندان است ناهماهنگی والدین در رفتار با فرزندان باعث ایجاد سردرگمی در فرزندان می شود مثلاً اگر فرزند از مادر و پدر شکایت کند پدر باید از مقام مادر و عظمت او دفاع کند و با احترام صحبت کنند.