در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری کارگاه علمی با موضوع " کاربرد زیست فناوری درارتقاء ایمنی موادغذایی " با همت انجمن علمی صنایع غذایی

سه شنبه 30 خردادماه 1396 کارگاه  علمی با موضوع  " کاربرد زیست فناوری درارتقاء ایمنی موادغذایی "   با حضور دانشجویان صنایع غذایی  در آموزشکده فنی وحرفه ای دختران ارومیه برگزارگردید.

 

این کارگاه با همت انجمن علمی صنایع غذایی وبا هماهنگی خانم دکتراشرفی استاد ومدیرگروه صنایع غذایی در کلاس 104 ساختمان اداری برگزارشد.