در حال بارگذاری ...
یکشنبه 23 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری انتخابات انجمن علمی رشته صنایع غذایی در آموزشکده

در تاریخ شانزدهم اسفند ماه سال ۱۳۹۴ اولین جلسه انجمن علمی رشته صنایع غذایی  آموزشکده فنی وحرفه ای دختران ارومیه  با حضورمعاونت فرهنگی ودانشجویی خانم قره باغی و مدیرگروه رشته صنایع غذایی  خانم دکتراشرفی  ودانشجویان صنایع غذایی درسالن آزمایشگاه مرکز برگزارگردید.

در ابتدای جلسه توضیحاتی در خصوص چگونگی تشکیل انجمن ، توسط  خانم قره باغی معاونت فرهنگی ودانشجویی  ارائه گردید. سپس جهت آشنایی بیشتردانشجویان بخشنامه انجمن های علمی توسط معاونت فرهنگی  قرائت گردید. واهداف تشکیل انجمن نیز  بیان شد.

همزمان با  تشکیل اولین جلسه انجمن علمی رشته صنایع غذایی  ، انتخابات  همین رشته نیز  در مرکز باحضور  معاونت فرهنگی ودانشجویی ، رئیس آموزش ، مدیرگروه رشته صنایع غذایی وکارشناس مسئول فرهنگی ،اساتید وجمعی از دانشجویان صنایع غذایی  برگزار گردید. 

از مهمترین وظایف انجمن های علمی دانشجویی می توان به : ترویج علم، ارتباط دانشجویان با روشهای نوین آموزشی، پژوهشی و همچنین محلی برای ارائه دستاورهای علمی خود، برگزاری همایش های داخلی و منطقه ای ، ملّی، همکاری با استادان و دانشجویان گروه برای انجام طرح های پژوهشی ، برگزاری کارگاه مقاله نویسی و کارگاه آموزشی و…اشاره نمود.